Nieuwsbrief Glamz. Men en Women
30 januari 2011
A.s. Zondag, 30 januari koopzondag in Weert
 
* Wij zijn geopend van 13.00 - 17.00 u
* Gratis parkeren in de binnenstad
 
WINTERSALE !!
50% korting op de Wintercollectie
Vanaf a.s. donderdag 27 januari
 
De zomercollectie druppelt al weer binnen. De volgende merken hebben alweer uitgeleverd: Isla Ibiza, Guess By Marciano, Blue Industry, Liu Jeans, Goose Craft, Cast Iron, Transmission, Genti en Iceman. Deze week ook verwacht: Double Black en Fracomina.
 
Maar ook wekelijks arriveren er nog diverse nieuwe seizoens items!!!
 
Glamz. Nieuwsbrief:
Wil je aandacht voor een activiteit, presentatie van je bedrijf, een leuke actie, een steengoed recept of heb je gewoon iets leuks te melden, laat het in de Glamz. nieuwsbrief zetten. Hoe: stuur gewoon een mailtje naar mark@glamz.nl . Let op: Onze nieuwsbrief verschijnt aan het einde van iedere maand. Plaatsing onder voorbehoud.
 
 

 Ciseaux Coiffure 

Een salon met ruim 20 jaar ervaring.  Sinds 1 december werken we als één van de eerste kapsalons van Nederland met een 100% milieuvriendelijk en natuurlijk kleurproduct: Essensity . Dus geen waterstof, geen ammonia maar alles uit de natuur gehaald. Beter voor hoofdhuid, haar en milieu en toch een bijna 100% grijsdekkende werking.

 Wij willen u hier graag van laten proeven en bieden elke klant een goed advies en een shampoo om thuis uit te proberen. Elke nieuwe klant die via Glamz bij ons komt bieden wij 10% korting op alle behandelingen in de maanden februari en maart. Neem hiervoor het visitekaartje van ons bij Glamz mee en lever dit in. Wij werken op afspraak , dus geen wachttijden.

 
Ciseaux, Emmasingel 91, 6001BB Weert, Tel 0495-530317
 
Nieuw bij IMENSO
 
Nieuwe pendants met strass en prachtige nieuwe munten met en zonder strass. In de kleuren zilver, goud en rose.
 
Ook mogelijk: een foto gravure van uw geliefde of dierbare op een 925 zilveren insignia munt.
 
  
Glamz. Men&Women, Langpoort 7, Weert, www.glamz.nl

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP