Winkel

Glamz. heet onze Dames- en Heren modezaak, gestart in 2007 op de Langpoort in Weert maar sinds juli 2012 in ons karakteristieke pand aan de Maasstraat 14 in Weert, Wie bij ons over de drempel stapt ziet een ruime zaak met een uitgebreid assortiment. Zowel sportief, modieus maar ook voor chiquere gelegenheden en niet onbelangrijk “voor elk budget”.

Bij Glamz. kunt u op uw gemak rondkijken, overleggen bij een kop koffie en, indien gewenst, staan we u met raad en daad terzijde.

Onze collectie bevat een grote keuze aan jeans. Maar we leggen ons toch voornamelijk toe op de complete garderobe voor de trendy man en de modebewuste vrouw. Voor elke gelegenheid kunt u zich bij Glamz. helemaal in het nieuw steken. En daarbij hoeft u zich niet te beperken tot kleding alleen. We hebben ook een uitgebreide keuze aan accessoires: van tassen en ceintuurs tot armbanden, kettingen en shawls.
 

Fotogalerij:

 

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00 uur  
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

 

Routebeschrijving + parkeren:

Vanuit de richting Eindhoven:
Volg de A2 in de richting Maastricht en neem afslag 38 (Weert-Noord). Volg de Eindhovenseweg, ga bij de rotonde rechtdoor en volg de Wilhelminasingel. Na zeshonderd meter krijgt U aan de linkerkant de Maasstraat. Hier vindt U ons na 200 meter aan de linkerkant.

Vanuit de richting Maastricht:
Volg de A2 in de richting Amsterdam en neem afslag 40 (Kelpen). Ga op het viaduct linksaf richting Weert. Volg de N280, welke overgaat in de Roermondseweg, tot u in het centrum bent en deze weg overgaat in de Maaspoort. Op het einde van de Maaspoort gaat de Maaspoort over in de Maasstraat. Hier vindt U ons na 200 meter aan de linkerkant.

Parkeren:
Parkeren kunt U het beste op de achter de Maasstraat gelegen Walburgpassage. Op de Wilhelminasingel draait U bij het witte kasteeltje "De Walburg" het parkeerterrein van de Walburgpassage op (achteraf betaald parkeren).